Raoul is ook te boeken met begeleiding van pianist of gitarist. Het programma Winter Songs focust zich meer op de intieme kerstbeleving. Een mooie mix van kerstklassiekers en sfeervolle nummers die december laten leven. In overleg kan bepaald worden in welke setting zijn optreden het best tot z'n recht komt. Laat u door de medewerkers van the X-mas Company adviseren over de inzet van deze veelzijdige zanger.
Raoul is de Christmas Crooner. Een veelzijdige zanger met een warm en innemend stemgeluid. Hiermee weet hij in 'no time' een heerlijke intieme kerstsfeer te creeën. Te boeken als solo tape artiest, in duo met zangeres of met begeleiding van pianist of gitarist.

Met Christmas & Crooning brengt Raoul een stijlvolle kerstact mét knipoog in de stijl van Frank Sinatra, Michael Bublé en andere vermaarde crooners. In pak of met een foute kersttrui, maar altijd met groot enthousiasme treedt hij zijn publiek tegemoet.

In duo met zangeres worden de kersthits afgewisseld met ander bekend materiaal. Natuurlijk worden er de nodige duetten gezongen!Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2023
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
the Christmas Crooner
Aantal personen: 1 of 2 Mobiele act: nee Duur : 3 x 30 min. Geluidsversterking: ja Gage: op aanvraag
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl