De X-mas Vocals is een a capella kerstkoor van 8 zangers dat, prachtig uitgedost in de kledingstijl van Charles Dickens, vierstemmig sfeervolle Engelse Christmas Carols ten gehore brengt. Met nummers zoals Deck the hall, Ding dong! Merrily on high, Gloria in Excelsis Deo, God rest you merry Gentlemen, wanen u en uw gasten zich in het Engeland van rond het jaar 1860. De ervaren zangers van dit dickenskoor beschikken over een zeer uitgebreid repertoire van Oud-Engelse Christmas Carols.
Deze groep is bijzonder geschikt als entree-act bij de ontvangst van gasten. Zij staan dan binnen of buiten bij een vuurkorf en zingen de binnenkomende gasten toe. Reken maar dat uw gasten hierdoor alvast helemaal in de stemming komen voor uw feest! Ook zijn de X-mas Vocals uitermate geschikt als entertainment tijdens een kerstmarkt of ander groot kerstevenement waar zij kunnen rondlopen. Omdat dit kerstkoor volledig a capella zingt, zijn zij zeer flexibel en mobiel en kunnen elk moment van locatie veranderen. Er is geen podium of elektra nodig voor een optreden.
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. 2022
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
Aantal personen: 8-9 Mobiele act: ja Duur : 4 x 30 min. Geluidsversterking: nee Gage: op aanvraag
X-mas Vocals
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
Klik HIER voor meer foto's
en een videofragment van
the X-mas Vocals
Klik op de foto voor meer afbeeldingen