Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2013

Slechts gewapend met een stemvork en gezegend met een loepzuiver geluid weten de vijf a capella-zangers moeiteloos elke kerstbijeenkomst op te luisteren met hun warme decemberklanken. En keer op keer laten zij daarbij een onvergetelijke indruk achter op hun gehoor. De lange ervaring leert dat Stars & Belles het best tot haar recht komt als korte special act op uw speciale kerstgelegenheid.
Stars & Belles ontstond in 1991 naar een idee van de Israelische componiste/arrangeuse Dovrat Levy. Ze arrangeerde de meest bekende maar ook minder bekende kerstsongs op inventieve en originele wijze tot vijfstemmige a capellastukken.


De klassieke schoonheid van Silent Night, afgewisseld met de Motown-beat van What X-mas Means To Me of de Hollywood-nostalgie van White Christmas. Stars & Belles, het ‘neusje van de zalm’ van de vaderlandse close harmony, laat de meest aansprekende kerstsongs in uiteenlopende stijlen de revue passeren. Chique, charmant en met humor. Onmiskenbaar herkenbaar door de unieke en speciaal voor het zangkwintet geschreven arrangementen.
Aantal personen: 5 Mobiele act: ja Duur : 1 x 30 tot 40 min. Geluidsversterking: nee/ja Gage: op aanvraag
Stars & Belles
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
‘Stars & Belles’ is jarig! Lees meer ...
MP3 Player requires JavaScript and the latest Flash player. Get Flash here.