De dames van Solid Christmas komen graag uw kerstfeest op school, buurtcentrum, cafe, winkelcentrum of receptie opluisteren. Met hun aanstekelijk enthousiasme en hun ervaring zijn ze als geen ander in staat om een gemoedelijke kerstsfeer te creëren. Het is tevens mogelijk om een optreden te verzorgen met deels kerstmuziek en deels popmuziek. Informeer naar de mogelijkheden. Solid Christmas neemt zelf een kleine geluidsinstallatie mee.
Solid Christmas - Als er één periode in het jaar is die uitnodigt om lekker te zingen, dan is het wel kerstmis. En daarom konden ook Judith en Corinne, de zangeressen van Solid, zich niet beheersen. Ze hebben voor de maand december een sfeervol en uitbundig kerstprogramma samengesteld, varierend van White Christmas en Let it snow tot the Most wonderful time of the year en Feliz Navidad.
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2022
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
Aantal personen: 2 Mobiele act: nee Duur : max. 3 x 30 min. Geluidsversterking: ja Gage: op aanvraag
Solid Christmas
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
Klik op de foto voor meer afbeeldingen