Een optreden door het Orchestra Piccolino is de verrassende noot tijdens uw kerstfeest. Vrolijk, humoristisch en opvallend goed passend bij heel uiteenlopende kerstevenementen. Deze virtuoos blazende heren bespelen uw gasten met hun betoverende kerstarrangementen. U kunt dit trio prima inzetten als ontvangstact, waarbij ze de gasten zingend of spelend verwelkomen. Of u zet ze bij de garderobe, waar ze de jassen aannemen en opeens hun muziekinstrumenten tevoorschijn toveren. Uw gasten zijn direct in een aangename kerststemming.
 
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2020
Bezoek ook onze
Facebook pagina!

Ook op een kerstmarkt en in het winkelcentrum zijn ze een graag geziene act. Leuk met kinderen en altijd op zoek naar een stukje interactie, maken deze muzikanten van hun optreden een klein feestje. Of een groot feest, net hoe u wenst.
De 3 muzikanten van Orchestra Piccolino maken zelf arrangementen van bekende en minder bekende kerstliedjes. Maatwerk is ook mogelijk. Daarover kunnen we u altijd inforeren.
Aantal personen: 3 Mobiele act: ja Duur : 4 x 30 min. Geluidsversterking: nee Gage: op aanvraag
Orchestra Piccolino
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
Klik hiernaast voor een video-impressie van Orchestra Piccolino
klik op de foto voor meer afbeeldingen