The New Gospel Sensation! Deze high impact blackgospelact hééft het: Swingend, uitdagend, verrassend! Een swingend intermezzo of een knallende slotact: iedereen komt onmiddellijk in beweging bij de opzwepende klanken van grote gospelhits en in een funky gospeljasje gestoken popsongs. Oh happy day, Shackles, Lovely day, September, Your love keeps lifting me higher and higher en veel meer fantastische songs maken van een optreden een echt gospelfeest. Succes gegarandeerd!
Uiteraard heeft de show in december veel kerstelementen. Mooie Christmasballads worden afgewisseld door grote kersthits van o.a. Mariah Carey en Justin Bieber.

The New gospel Sensation was in het afgelopen jaar te gast bij o.a. de kerstshow van De Toppers in Ahoy, bij 2 uitzendingen van All you need is love en bij het concert van Tino Martin in de Ziggodome.
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2021
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
Aantal personen: 6 Mobiele act: nee Duur : 1 x 30 min. Geluidsversterking: ja Gage: op aanvraag
Gospel Christmas
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
Voor meer muziek- en videofragmenten kunt u ook de website bezoeken: www.newgospelsensation.nl
Klik op de foto voor meer afbeeldingen