Een optreden door Les NoŽlles is de perfecte omlijsting van uw kerstdiner. De 3 zangeressen zijn een buitengewoon charmante verschijning en zorgen ervoor dat uw gasten binnen een mum van tijd in kerstsferen vertoeven. Het a capella gezongen repertoire bestrijkt een groot stuk uit het rijke vocale kerst-oeuvre. Les NoŽlles vraagt per tafel de aandacht voor een oude Franse of Engelse klassieke Ďchristmas carolí, afgewisseld met een populairder kerstliedje uit de jazz- en popmuziek, waarna de maaltijd vervolgd wordt. Eventueel kunnen ook niet-kerstgerelateerde liedjes gezongen worden.
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2022
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
Er kan gebruik gemaakt worden van een muzikaal menu waaruit gasten hun voorkeur kiezen: een klassiek of populair lied, wel of niet een kerstlied.  Dit concept heeft een sfeervolle intieme uitstraling omdat het per tafel gebracht wordt, maar behoeft niet per definitie een luisterend publiek in de gehele ruimte. Optioneel kunnen ze zich laten begeleiden door gitarist of pianist. Tevens kunnen ze een avondvullend feestprogramma verzorgen.
Aantal personen: 3 Mobiele act: ja Duur : 3 x 30 min. Geluidsversterking: nee Gage: op aanvraag
Les Noëlles
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
Nieuw
Les NoŽlles als kerstengelen
Klik Hier !
Klik op de foto voor meer afbeeldingen
Filmpje
Les NoŽlles met pianobegeleidin
Klik Hier