Op harp, viool en met een prachtige stem spelen en zingen de dames van Celtic X-mas een bijzondere mix van Keltische en klassieke kerstmuziek. Door deze combinatie van instrumenten en repertoirekeuze is dit ensemble een unieke sfeermaker met de kerst. Deze dames hebben elk op hun eigen manier een band met Ierland en zijn rijke muzikale Keltische historie. Denk aan de Dubliners, Riverdance, Clannad en combineer deze stijl met die van de traditionele Engelse christmas carols. Dan kom je uit bij de muziek van Celtic X-mas.


Een optreden door Celtic X-mas komt zeker tot haar recht op locaties die zich lenen voor een akoestisch optreden. Kerkjes, kasteeltjes etc.
Achtergrondmuziek tijdens een diner of een middag- of avondvullend programma. En alles daar tussenin. De mogelijkheden zijn legio en het improvisatietalent van deze musici is groot.
Celtic X-mas - kerstmuziek tussen de cliffs and the Highlands.
Xmas Company is onderdeel van de Vocal Company. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming teksten en foto's van (de kerstartiesten op) deze website te gebruiken. © 2020
Bezoek ook onze
Facebook pagina!
Celtic X-mas
Aantal personen: 3 Mobiele act: nee Duur : 2 x 30 min. Geluidsversterking: nee Gage: op aanvraag
T 0297-521719
Contact
E info@xmascompany.nl
klik op de foto voor meer afbeeldingen